Bestel je ticket voor €129 (wordt uiteindelijk €149)

Wil jij graag het maximale uit het leven, en dus ook uit je werk halen?

  Gun jij jezelf werk waar je maximaal plezier, energie en voldoening uit haalt? Maar is de werkelijkheid anders? Baal je er van dat je werk zo'n energievreter is? Dat je op zondag alweer als een berg opkijkt naar de komende week? Sleur je jezelf totaal inspiratieloos de werkdag door?

  En baal je hier al langer van dan eigenlijk goed voor je is?

  Dan wordt het hoog tijd dat jij nu echt werk gaat maken van je droombaan. Dat je het niet laat bij een voornemen of (onuitgesproken) verlangen. Maar in actie komt en een eerste stap zet.

  Tijdens mijn event op 5 april help ik je om in de juiste mindset te komen, een droombaanmindset. En ik ga je precies uitleggen hoe jij jouw droombaandoorbraak kunt creëren.

  Weet: als jij niet in actie komt, gaat er ook niks veranderen.

  Belangrijk is om die eerste stap te zetten. Die eerste stap op weg naar jouw droombaan. Om de verantwoordelijkheid voor je eigen droombaan te pakken. Tijdens mijn event geef ik je een hele dag om 100% tijd en aandacht te schenken aan jouw droombaandoorbraak. Geen afleiding van werk, deadlines, kinderen of andere zaken die oh zo belangrijk lijken. Nee, volle focus op wat echt belangrijk is: jij en jouw (werk-)geluk.

  Een dag die in het teken staat van jou en je droombaan. Met een flow aan positieve energie. Volop inspirerende verhalen van mensen die je voorgingen en hun droombaan realiseerden. Een dag van concrete actie ook. Waar het volop genieten is, we maken er een feestje van.

  Ik leer je tijdens het event welke stappen je moet zetten en help je een droombaandoorbraak te realiseren. Ook als je nog niet weet hoe je droombaan eruitziet. Want als je eenmaal in beweging bent, en echt vertrouwt en gelooft in jezelf en jouw droombaan, dan ben ook jij niet meer te stoppen. Dan kun je niet anders dan jouw droombaan verwezenlijken.

  Slechts 12% van werkend Nederland is echt happy in haar werk. Waarom de overige 88% niet happy is? Omdat ze niet geloven in droombanen en er niet echt voor durven te gaan. Omdat het ze ontbreekt aan een droombaanmindset. En ze niet de verantwoordelijkheid voor hun eigen werkgeluk, voor hun eigen geluk, pakken.

  Life changing

  Tijdens mijn event verander ik je kijk op werk compleet.

  Van onmogelijkheden en vaste, gebaande paden gaan we naar mogelijkheden en vertrouwen. Vertrouwen in jezelf, je droombaan en de toekomst.

  Wil jij elke dag fluitend naar je werk én fluitend weer thuiskomen? Vol energie en positiviteit? 100% werkgeluk ervaren?

  Meld je dan aan voor mijn event. Want stel je eens voor dat jij op basis van dat vertrouwen en vanuit die positiviteit en energie je droombaan creëert en maximaal werkgeluk gaat ervaren. Hoe fijn is dat?

  Te veel mensen denken nog vanuit onmogelijkheden en angst. Laten zich bovendien meeslepen door de waan van alle dag. En komen daardoor onvoldoende in actie.

  Ik leer je op mijn event hoe jij jouw droombaan verwezenlijkt en je optimaal (werk-)geluk gaat ervaren.

  En nee, daarvoor is het niet nodig om van tevoren al te weten hoe je droombaan eruitziet.

  "Als jij gelukkig bent in je werk,


  straalt dat door in de rest van je leven"

  Als jij denkt dat een droombaan niet voor jou is weggelegd, dan zal het je ook nooit lukken om een droombaan te krijgen. Dat is de harde werkelijkheid.

  Maar... droombanen zijn voor iedereen weggelegd. Ook voor jou! Celen geloven daar alleen niet in. En laten dat ‘niet geloven’ hun acties bepalen. Pakken de verantwoordelijkheid voor hun eigen werkgeluk niet. Zijn bang te mislukken. Durven niet in hun volle kracht te gaan staan. Laat staan dat ze die naar buiten brengen. Waarmee het een self fulfilling prophecy wordt.

  Terwijl je die self fulfilling prophecy ook in positieve zin waarheid kunt laten worden. Als je de juiste stappen zet, in volle kracht, in vol vertrouwen. Als jij je verantwoordelijkheid pakt. En het jezelf gunt om hier tijd en aandacht aan te schenken. “Zie, het kan wél!”

  Ik help je met alle liefde om samen jouw droombaandoorbraak te realiseren. Omdat samen zoveel makkelijker is.

  Vandaar dat ik op 5 april weer het 1 dag voor je Droombaandoorbraak event organiseer.

  DIRECT AANMELDEN

  Wat krijg je?

  Ik geef je een totaal andere kijk op werk

  Ik leer je welke stappen je moet zetten om je droombaan te verwezenlijken, ongeacht alle onmogelijkheden die er nu nog lijken te zijn

  Ik leer je krachtige technieken zodat ook jij een droombaanmindset ontwikkelt

  Ik geef je vertrouwen in de toekomst, in jouw toekomst

  Ik zorg dat je in actiemodus komt én blijft

  Ik leer je hoe je jezelf en jouw droombaanbeeld krachtig en vol vertrouwen naar buiten brengt

  Ik geef je de power, inspiratie & motivatie om je verantwoordelijkheid te pakken en je eigen droombaanpad te bewandelen

  Ik laat je zien hoe heerlijk het is als je oprecht van je werk geniet

  Na dit event weet jij exact wat je moet doen om jouw droombaandoorbraak echt te realiseren

  Je gaat naar huis met een concreet, persoonlijk stappenplan wat je houvast, richting en motivatie geeft om door te gaan

  Ik help je de stappen te zetten die écht werken om gelukkig te worden in je werk, en daarbuiten.

  Je krijgt een werkboek waarmee je deze dag aan de slag gaat. Het is echt een event waarin je actief bezig bent en heel veel leert!

  "IK COACH LIVE TIJDENS HET EVENT"

  Wie ben ik?

  Ik geloof oprecht dat iedereen haar droombaan kan verwezenlijken en volop plezier, energie en voldoening uit haar werk kan halen. Ik weet als geen ander hoe het is om niet gelukkig te zijn in je werk. Om gevangen te zitten in wat voor de buitenwereld een prachtige carrière lijkt. Om elke dag totaal leeg thuis te komen, zonder energie en puf voor wat dan ook. En wat voor impact dat heeft op de rest van je leven.

  Ik studeerde af als psycholoog in 2005. En had de mazzel om in een tijd waarin veel van mijn studiegenoten minstens een jaar op zoek waren naar werk, direct aangenomen te worden bij een groot, internationaal, consultancy bedrijf. Mijn afstudeerbegeleider was diep onder de indruk, vooral van het feit dat ik ook direct een lease auto tot mijn beschikking had.

  Ik kreeg prachtige kansen, draaide uitdagende projecten en er lag een fantastische carrière voor me in het verschiet. Als ik maar meer van mijn enthousiasme zou laten zien. En daar ging het mis. Want enthousiasme, dat was er op een gegeven moment niet meer.

  Toen er kort na elkaar een aantal life changing events in mijn leven plaats vonden die hevige impact op me hadden, wist ik dat ik nu moest kiezen. Kiezen voor mezelf en mijn geluk. Als ik nog langer door zou gaan, zou ik knetterhard een burn-out inschieten. En dat gunde ik mezelf niet. Omdat ik van dichtbij had gezien wat dat met je doet en hoe moeilijk en pijnlijk het is om daaruit omhoog te krabbelen en weer in een positieve energie te komen.

  Terwijl dat was wat ik wilde: vanuit positiviteit een volgende stap maken. De stap naar mijn droombaan. Dus zegde ik mijn baan op. Zonder dat ik nog precies wist wat ik ging doen, laat staan hoe ik het ging doen. Vol vertrouwen en positiviteit.

  En zie waar ik nu sta. Ik leef mijn droombaan. Ik heb inmiddels honderden fantastische mensen mogen begeleiden. Met mijn eigen beproefde droombaanmethode en coachingsprogramma help ik anderen te ontdekken hoe hun droombaan eruitziet en hoe ze die kunnen verwezenlijken. Ik verzamel de meest inspirerende en wijze mensen en coaches om me heen. Die me uitdagen, motiveren en laten groeien. Ik geniet. Van mijn werk. Heb volop energie (die ik HEEL GOED kan gebruiken, als moeder van 2 jongens van 4 en 1,5!). En geniet daardoor ook van al die andere momenten buiten mijn werk. Ik ben intens dankbaar voor en gelukkig met alle mogelijkheden en kansen die op mijn pad komen. En dat gun ik jou ook.

  “Ik leer je om in de juiste energie van mogelijkheden te komen. En om vanuit rust en vertrouwen je droombaan te creëren."

  Wat gebeurt er als jij niet meer blijft hangen in je ‘wel ok’ werk?

  Wat gebeurt er als jij de verantwoordelijkheid pakt voor je eigen werkgeluk. En daar ook concreet naar gaat handelen. Omdat je weet, voelt en gelooft dat het fijner, beter, makkelijker, energieker kan. En ook moet. Omdat je simpelweg geen genoegen meer neemt met hoe het nu is.

  Stel je eens voor, wat de impact zal zijn. Op je werk. Op je energie. Op het plezier dat je ervaart. Op de rest van je leven.

  Hoe zou het zijn om écht happy te zijn in je werk? Serieus elke dag fluitend weer thuis te komen?

  Zie je het al voor je?

  Vol vertrouwen in jezelf en wat jij te bieden hebt

  Elke dag weer voldoening uit je werk halen

  Waardering van de mensen om je heen omdat je optimale waarde weet toe te voegen

  Je staat volledig in je kracht

  Een gevoel van trots op wat je doet en wie jij bent

  Werken gaat je moeiteloos af, je zit in een positieve flow en het stroomt

  Je haalt bakken energie uit je werk

  En hebt dus ook weer de puf en zin om buiten je werk te genieten. Van je gezin, partner, vrienden, je hobby's

  Je werkt vanuit vertrouwen en ontspanning, je straalt

  Je bent écht gelukkig, in je werk, en daarbuiten

  DIRECT AANMELDEN

  Ervaringen deelnemers

  "Ik wil je enorm bedanken voor de inspirerende dag. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het aan het begin best spannend vond allemaal. Maar wat een leuke groep mensen, allen met een ander verhaal en een ander inzicht.

  En wat ben jij een geweldige powervrouw!

  Bedankt voor de positieve vibe die jij zo goed weet over te brengen. Bedankt voor jouw krachtige presentatie.

  Ik denk echt dat je mij en anderen een stap dichterbij hun doel hebt weten te brengen in 1 dag."

  Mariette

  "Ontzettend bedankt voor de prachtige inspirerende dag gisteren en jouw fijne energie! Ik kwam jou op het spoor via facebook. Wat me aansprak in de overvloed aan ‘leuk werk zoeken’sites is jouw frisse stijl en fijne pakkende taal. Al heb ik mijn eerste stappen al wel concreet, is me nu wel duidelijk geworden hoe je hele ‘droomleven’ als totaalplaat te creëren. Toen ik thuiskwam zag ik op de klok dat het exact twaalf uur later was dan het moment dat ik 's ochtends vroeg de deur uitstapte, maar ik voelde me nog zo fit en opgewekt!"

  Meijnolda

  "Mooi om de succesverhalen van anderen te horen. Fijn dat zoveel mensen zich veilig genoeg voelde om hun eigen verhaal te delen met iedereen. Was een gezellige dag, de muziek zorgde ervoor dat je geraakt werd."

  Wendy

  "Ik heb inzicht gekregen in wat ik nu echt wil, welke stappen ik kan nemen en dat ik dat nu echt moet gaan doen. Je droombaan visualiseren, in combinatie met wat je in het leven wilt: super waardevol!"

  Sandra

  "Een leuk, zeer verzorgd programma. Ik heb gedachtes kunnen verwoorden, beslissingen genomen, keuzes gemaakt. Het meest waardevolle was de positive vibe en het concreet aan de slag gaan."

  Bente

  "Fijn te ervaren dat er zoveel meer zijn die tegen hetzelfde aanlopen. Dat het er niet alleen om gaat dat je iets goed kan, maar ook leuk vindt."

  Yvet

  "De organisatie van deze dag was perfect. Echt. De dag bracht me weer nieuwe inzichten en inzichten die ik al had werden op een rijtje gezet, geordend. De combinatie van de succesverhalen, presentatie en oefening was erg waardevol. Ook het zelf bezig zijn, de interactie. De afwisseling! Het geheel, de dag zit goed in elkaar."

  Els

  "Deze dag heeft me concrete stappen om te gaan zetten gegeven en een schop onder de kont 😉. De vragen in het werkboek zetten je tot nadenken, omzetten van gedachtes naar doen."

  Sanne

  "Top! Het klopte, zowel de locatie als de details, als de gastvriendelijkheid.  Ik heb mijn droombaanbeeld scherp, stappen helder. Het meest waardevol zijn de inzichten die ik heb opgedaan, en dan met name dat mijn onzekerheden me in de weg staan voor een echte doorbraak. Je hebt deze dag heel mooi neergezet! Je enthousiasme springt er vanaf > en ga zo door met mensen inspireren & motiveren. Heel waardevol! Bedankt."

  Sabrina

  DIT IS HET MOMENT OM IN ACTIE TE KOMEN

  Om jouw droombaandoorbraak te gaan realiseren

  Het kan verdomd lastig zijn, om die eerste stap in je eentje te zetten. Waar begin je? Hoe begin je? En misschien nog wel het belangrijkste: wanneer begin je?!

  Dit event geeft jou de mogelijkheid om een volledige dag te focussen op jou, op hoe het fijner kan en hoe je dat voor elkaar gaat krijgen. Dromen, plannen maken en in actie komen.

  Ik geef je een enorme positieve boost en laat je zien hoe ook jij jouw droombaandoorbraak kunt realiseren.

  Er komt weer een aantal mooie mensen hun inspirerende verhalen met je delen.

  En ik verzeker je, je gaat geraakt worden. Écht geraakt. Want alleen dan kom je bij je gevoel en je echte verlangens en kun je dromen. Alleen dan voel je waarom het hoog tijd wordt om de verantwoordelijkheid voor je eigen geluk te pakken.

  Na dit event voel jij een enorm vertrouwen en ga je vastberaden door met het realiseren van jouw droombaandoorbraak, met het creëren van je eigen droombaan. Je kunt simpelweg niet anders meer. Omdat je het voor je ziet en er 100% in gelooft. Gesterkt door al die anderen die op het event aanwezig zijn en ook allemaal echt plezier in hun werk willen ervaren. Dat niet zien als een luxe goed, maar als een recht. Het recht om gelukkig te zijn.

  Gun jezelf om in de juiste mindset te komen, te dromen en die droom om te zetten in concrete acties. Gun jezelf een droombaandoorbraak.

  GEEF JE OP VOOR HET EVENT


  1 dag voor je Droombaandoorbraak

  Schrijf je NU in.

  Je betaalt nu nog € 129 (i.p.v. uiteindelijk  € 149 )

  Het is een compleet verzorgde dag, inclusief versnaperingen en een heerlijke lunch.

  TICKET BESTELLEN

  Datum: 5 april 2019
  Investering:  €129 incl. BTW
  Tijden: 09:30 - 17:00 uur
  Locatie: Midden Nederland

  ©2019 1 dag voor je Droombaandoorbraak is onderdeel van P.I.M.P. your career.