Ben jij klaar om je baan een boost te geven?

  • Wil jij jouw huidige werk leuker maken?
  • Wil je een verandering in gang zetten?
  • Kan jij wel wat nieuwe inspiratie & motivatie gebruiken op je werk?
  • Maar hoeft het roer niet radicaal om?
  • Of is jouw Droombaan toe aan een opschudbeurt?

  Dan is Boost je Baan er voor jou!

  Niet iedereen wil nieuw werk. Niet iedereen kan of wil op dit moment die stap maken. Er kunnen tal van redenen zijn waarom nu niet het moment is om een grote stap te maken of je vol in een coachingsprogramma te storten. En toch kun je de behoefte voelen om in je huidige werk te kijken hoe het leuker kan. Gewoon omdat het altijd leuker kan. Of omdat je echt de behoefte voelt om iets te veranderen, maar het nu de tijd is van kleine stapjes en je niet weet hoe je die kunt zetten.

  52 weken lang geven we samen je huidige werk een boost. Door een wekelijkse mail met een opdracht, een tip, een vraag, een stukje inspiratie. Om je aan het denken te zetten. Om je even stil te laten staan. Om je tot actie aan te zetten (want hé, de enige die een verandering in gang kan zetten, dat ben jij zelf!). Om je bewust te laten worden.

  Wat krijg je?

  €7,50 per maand

  Yup, dat is geen geld voor zoveel inspiratie, positiviteit en energie die je gaat krijgen, I know .Een lekkere lunch kost meer en is binnen een half uur naar binnen gewerkt en ik verzeker je, van Boost je Baan heb je véél langer plezier, ook nadat de 52 weken om zijn!

  Voel jij aan alles dat je toe bent aan een boost?

  Stel het dan niet langer uit en kom vandaag nog in actie! Ik sta te popelen om dit samen met jou aan te gaan! Meld je aan en je kunt direct starten!

  Na een druk op de knop kom je op de bestelpagina terecht waar je via Ideal veilig en snel kunt betalen. Je betaalt € 90 voor een jaar deelname vol met super waardevolle, leerzame, inspirerende en leuke tips, tools, opdrachten en meer.


  Eerdere deelnemers zeggen dit over Boost je Baan

  Boost je Baan is super gaaf opgezet. Wat een respect voor alle tijd en energie die je erin hebt gestopt maar ook het enthousiasme en de kwaliteit die ervan af straalt.

  Martine

  Mooi om een aantal zaken die ik wel weet, maar nog niet of niet meer toepas, weer onder de aandacht kwam.

  José

  Leuk, inspirerend en praktisch. De manier waarop je communiceert is energiek en vrolijk.Boost je Baan gaf mij elke week een moment om tegen aspecten in mijn baan anders aan te kijken.

  Marc

  Een feest van herkenning van dilemma's waar anderen tegenaan lopen, en ik dus ook. Confronterend en verhelderend tegelijk. Heb van je tips genoten. Super lief, attent, profi en constructief.

  Lucy

  Ik heb veel aan Boost je Baan. Waar mogelijk adviseer ik mensen om dit ook te doen, het is zo prettig af en toe met je zelf bezig te zijn!

  Suzanne

  Super bedankt voor je originele aanpak, het heeft me echt inzicht verschaft en goed gedaan.

  Arie

  Boost je Baan laat je weer even nadenken over alle dingen die ook bij leuk werk horen en met de inhoud vrij weinig te maken hebben en die dus snel vergeten worden. Het uitvoeren van de tips zorgt er niet alleen voor dat je eigen baan leuker wordt maar ook dat de sfeer op de werkvloer een boost krijgt.

  Marte

  Het heeft mij gebracht dat ik weer wat meer stil sta bij de randvoorwaarden voor leuk werk en wat ik daar zelf aan kan doen. Het heeft er ook voor gezorgd dat ik duidelijker heb wat voor mij belangrijk is voor een goede sfeer en fijne werkplek.

  Noor

  Inspirerend en leuk om interactie te zien (en te hebben) in de Facebookgroep. Een goed initiatief!

  Wietske

  Gun jij jezelf ook meer plezier en energie in je werk?

  Doe dan mee!

  Voor slechts €7,50 per maand ontvang jij een jaar lang inspiratie, tips, opdrachten en meer in je mailbox om je baan een boost te geven.

  Na een druk op de knop kom je op de bestelpagina terecht waar je via Ideal veilig en snel kunt betalen. Je betaalt € 90 voor een jaar deelname vol met super waardevolle, leerzame, inspirerende en leuke tips, tools, opdrachten en meer.


  Wie ben ik?

  Ik ben Maartje Koppen, Droombaancoach van P.I.M.P. your career. Ik geloof oprecht dat werken leuk kan zijn. Sinds 2012 begeleid ik mensen om hun Droombaan te ontdekken en te verwezenlijken. Een Droombaan levend houden, dat gaat altijd door, daar ben je nooit klaar mee. Zelf ben ik daar dagelijks mee bezig, voor anderen en voor mezelf. Om te kijken hoe het leuk blijft, hoe ik mezelf kan blijven inspireren en motiveren. En dat maakt dat ik na al die jaren nog steeds volmondig kan zeggen "Ik heb mijn Droombaan!". En dat gun ik jou ook. Daarom ontwikkelde ik Boost je Baan. Voor die oh zo broodnodige portie plezier en positieve energie in je werk. En geloof mij, daar heb je ook buiten je werk profijt van!


  Veel gestelde vragen

  • q-iconIk heb al heel leuk werk, voegt Boost je Baan dan nog wel wat toe?

   Werk kan altijd leuker! En ook een Droombaan moet je levend houden, is mijn eigen ervaring. Blijf je daar niet aan werken, dan bestaat het risico om in een sleur terecht te komen en uit het oog te verliezen wat jouw baan een Droombaan maakte. Boost je Baan kan je hierin scherp houden, van nieuwe inspiratie voorzien en helpen te voorkomen dat je in die sleur wegzakt.

  • q-iconIk heb op dit moment geen werk, maar ben op zoek naar een nieuwe baan. Is het slim om dan mee te doen?

   Boost je Baan is er echt op gericht dat je de tips, tools en opdrachten direct in een werkcontext kunt toepassen. Als jij momenteel niet werkt, haal je er niet het maximale uit. Dan raad ik je aan om te starten met Boost je Baan zodra je een nieuwe baan gevonden hebt (want je kunt op ieder willekeurig moment beginnen aan jouw Boost je Baan-jaar!).

  • q-iconIk krijg al zoveel mails, ik ben bang dat ik ondergesneeuwd raak.

   Ik heb er heel bewust voor gekozen om jou elke zondagmiddag op een vast tijdstip een mail te sturen. Zo weet je precies wanneer je de Boost je Baan-mail kunt verwachten (die bovendien makkelijk te herkennen en terug te vinden is in je mail, trust me). En kun je nog voordat de hectiek van een nieuwe werkweek begint, kijken wat deze Boost je Baan-week voor jou in petto heeft.

  • q-iconKan ik ook enkele maanden meedoen, in plaats van een heel jaar?

   Nee, je betaald in één keer vooraf voor de volledige 52 weken. Maar dan heb je dus wel 52 super waardevolle mails in je bezit met leerzame, inspirerende en leuke tips, tools, opdrachten en meer. Die nu, maak zeker ook op een later moment, je heel veel gaan brengen.

  • q-iconIk weet al hoe mijn Droombaan eruitziet en dat het roer om moet om die te verwezenlijken, voegt Boost je Baan voor mij dan nog iets toe?

   Als jij nu stappen gaat zetten om het roer om te gooien, dan raad ik je aan om daar al je aandacht en energie aan te besteden. En dus nu niet mee te doen met Boost je Baan.

  • q-iconIk begin net met een nieuwe baan, is het dan wel handig om te starten met Boost je Baan?

   Dat is juist een uitgelezen kans! Zo kun je vanaf dag één actief aan de slag om echt te gaan genieten van jouw nieuwe baan en kun je waar mogelijk jouw nieuwe baan nog kneden in zo’n vorm dat jij er maximaal plezier en energie uithaalt.

   Of, zoals één van de deelneemsters het verwoordt: “Ik hoop dat mijn nieuwe baan me net zoveel vreugde zal opleveren als jouw baan dat voor jou doet. En om dat te realiseren doe ik graag mee aan Boost je Baan. Het lijkt me goed om elke week even na te denken over wat ik er uit haal en erin stop. Super gaaf dat je dat aanbiedt.”


  Na een druk op de knop kom je op de bestelpagina terecht waar je via Ideal veilig en snel kunt betalen. Je betaalt € 90 voor een jaar deelname vol met super waardevolle, leerzame, inspirerende en leuke tips, tools, opdrachten en meer.